GroovePlanet

Topentertainment voor privé-feesten, bedrijfsborrels en gala’s

GroovePlanet boeken? Voor boekingen en de beste prijs van GroovePlanet bel je nu 085-8771277

Info

  • Bezetting

    8 personen (met blazerssectie)

  • Speelduur

    Max. 3 x 45 minuten

  • Prijs

    Vanaf € 2495,-

GroovePlanet

Coverband GroovePlanet bestaat al meer dan 12 jaar en heeft van ontelbare evenementen een succes gemaakt.

De band bestaat uit vrienden met een passie voor muziek, wat maakt dat ze enorm veel plezier hebben op het podium, ontzettend goed op elkaar zijn ingespeeld en er elke keer weer een groot feest van maken! GroovePlanet is de leukste pop, soul en funk coverband van Utrecht. Veel lol, muzikaliteit, grappen en energieke, funky optredens, dàt is onze kern.

Twee topzangeressen, een strakke ritmesectie èn een toffe blazerssectie: de negen leden van Grooveplanet zijn een feest om naar te kijken en te luisteren! Bovendien is coverband GroovePlanet ondanks de uitstekende kwaliteit nog verrassend betaalbaar gebleven.

Het repertoire bestaat uit een combinatie van funky classics en recente hits. Hierdoor is GroovePlanet geschikt voor elke gelegenheid waar mensen graag hun voetjes van de vloer doen. Een kleine greep uit de lijst:

Jess Glynne – Hold my hand / Madcon ft. Ray Dalton – Don’t worry / Mark Ronson & Bruno Mars – Uptown Funk / Ed Sheeran – Sing / Avicii – Addicted to you / Robin Thicke ft. Pharell – Blurred Lines
Bruno Mars – Treasure / Locked out of heaven / P!nk – Raise your glass

Allround DJ

Om jouw evenement compleet te maken boek je bij Artist Bookings een Allround DJ bij. Deze DJ is de perfecte keuze voor een avondvullend programma. Neem contact met ons op voor de meerprijs.

Aanvraag beschikbaarheid