Mr. Saxo-B boeken? Voor boekingen en de beste prijs van Mr. Saxo-B bel je nu 085-8771277

Info

 • Bezetting

  1 persoon

 • Speelduur

  Max 4 uur

 • Prijs

  Vanaf € 450,-

Mr. Saxo-B

Met zo’n 175 optredens per jaar is Mr. Saxo-B rijk aan ervaring om van elke gelegenheid een onvergetelijk feest te maken! Na het behalen van zijn conservatoriumdiploma speelt hij nu zowel nationaal als internationaal mee op de beats van DJ’s uit binnen- en buitenland. Boris wordt met zijn energieke spel en unieke manier van entertainen speciaal gevraagd voor feesten en evenementen waar het dak eraf mag, maar ook kan hij op subtiele wijze voor een aangename sfeer zorgen op recepties en (netwerk)borrels waar achtergrondmuziek meer op zijn plaats is!

Saxin’ Up Your Party

Saxin’ up your party is het feestconcept van Mr. Saxo-B, waarbij Boris los is te boeken voor een feest waar het dak eraf mag! Boris speelt mee op de beats van een door ú ingehuurde DJ en het enige dat Boris nodig heeft is een stroompuntje voor zijn apparatuur en een aansluiting voor zijn draadloze microfoon. Voor de zekerheid neemt Boris altijd een selectie van dansbare saxofoonmuziek mee, maar normaal gesproken heeft hij die niet nodig en speelt hij gewoon mee met de muziek die de DJ draait.

Door Saxin’ up your party te boeken:

 • zullen uw gasten eerder geneigd zijn te gaan dansen en langer op de dansvloer blijven door de interactie van Boris met het publiek;
 • zal de climax in de muziek nóg groter worden door de extra energie die Boris toevoegt;
 • heeft u een unieke toevoeging op uw feest waar uw gasten het waarschijnlijk nog lang over zullen hebben!

Saxo Beats

Saxo Beats is het concept van Mr. Saxo-B, waarbij Boris is te boeken voor gelegenheden (recepties, borrels, winkels, horeca, etc.) waar sfeervolle achtergrondmuziek op zijn plaats is. Boris neemt zijn eigen DJ set mee inclusief geluid en speelt mee op de beats van lounge tot deep house. U bepaalt welke nummers er gedraaid worden, welk genre u wilt horen en hoe lang het duurt; het enige dat Boris nodig heeft is een stroompuntje.

Door Saxo Beatste boeken:

 • zullen uw gasten door de aangename sfeer langer op uw receptie/ borrel aanwezig blijven;
 • zal uw winkel- of horecapand meteen de aandacht trekken;
 • heeft u door de interactie die Boris maakt met het publiek, een unieke toevoeging waar uw gasten/ klanten het waarschijnlijk nog lang over zullen hebben!

Aanvraag beschikbaarheid