The Telephones boeken? Voor boekingen en de beste prijs van The Telephones bel je nu 085-8771277

Info

The Telephones

Eindelijk zijn ze terug in Nederland: the Telephones! Een band met 4 frontmannen die hun roots wel in Nederland hebben maar al jaren touren over de wereld met diverse bekende acts. Nu is het eindelijk tijd voor Nederland!

De Telephones hebben muziek en showmanschap stuk voor stuk met de paplepel ingegoten gekregen. Zo gaat het verhaal dat bassist/zanger Auke een buitenechtelijk kind is van Roger Waters; drummer/zanger Joeri zoekt zijn afkomst in Russische componist Tsjajkovski; Gitarist/zanger Charl schijnt letterlijk op een podium geboren te zijn en toetsenist/zanger Sander heeft (zoals zijn achternaam ook doet vermoeden) banden met Stevie Wonder.

Met hun hoog-energieke show bomvol met de allerbeste feestnummers, hun vette eigen sound en een show afgeladen met interactie en special effects spelen ze gelukkig eindelijk vanaf nu ook alle Nederlandse zalen plat! Dit mag je niet missen!

Licht en Geluid

Uiteraard komt The Telephones met geheel verzorgd geluid en licht. De band werkt samen met een professionele techniekleverancier waardoor je er van verzekerd kan zijn dat alles tip top geregeld is. De set die mee gaat zal aangepast worden aan de gelegenheid dus of ze nu voor 60 of 6000 man spelen, het zal altijd goed klinken en er denderend uit zien!

Allround DJ

Voor een volledig avondvullend programma werkt The Telephones samen met verschillende DJ’s van onder andere Maximizers. Deze vaste samenwerking zorgt voor een naadloze aansluiting op het repertoire van de band en vanwege de flexibiliteit en ervaring zal de DJ zich feilloos aan kunnen passen aan elke gelegenheid. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Aanvraag beschikbaarheid

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.