XLNT boeken? Voor boekingen en de beste prijs van XLNT bel je nu 085-8771277

Info

  • Bezetting

    5 personen

  • Speelduur

    Max. 3 x 45 minuten

  • Prijs

    Vanaf € 2795,-

  • Optie

    Extra: akoestische bezetting + € 350

XLNT

Coverband XLNT (voorheen D-Sign) spettert van het podium wanneer deze coverband uw avond tot een onvergetelijk feest maakt. Van feesttent, naar bruiloft en van kroeg of discotheek naar bedrijfsfeest.

De naam zegt veel over deze top 40/100 coverband. XLNT is vernieuwend, eigentijds en vooruitstrevend. Dat is ook terug te zien tijdens hun optredens. Dat de muzikanten jong zijn is in dit geval een groot voordeel. Levenslust en speelplezier doet niet onder voor de kwaliteit van de muziek. Bij ieder optreden staat de band vol passie op het podium en dat stralen ze dan ook uit.

Met een knipoog naar het oudere repertoire, spelen deze ervaren musici vooral nieuwe muziek. De huidige top 40 lijsten worden goed bijgehouden, zodat hun repertoirelijst steeds up to date blijft. Vooral het jonge uitgaanspubliek zal zich de hele avond vermaken bij een show van XLNT. Hiermee onderscheidt XLNT zich van de standaard top 100 coverband. Professionaliteit staat garant voor kwaliteit.

Deze enthousiaste vijfman formatie zet in samenwerking met een professioneel licht- en geluidsbedrijf een avondvullende show neer, waarbij niemand stil kan blijven staan. Interactie met het publiek is dan ook niet weg te denken uit de show!

Akoestische set

Wil iedereen aan het begin van het feest nog even bijkletsen, maar wel graag met live muziek op de achtergrond? Dat is geen probleem voor XLNT! Zij kunnen met gemak een extra akoestische ‘inloop’-set spelen. Zo komt iedereen meteen bij binnenkomst in de gezellige stemming, maar is er nog wel mogelijkheid tot borrelen. XLNT  zal de sfeer van het feest in de loop van de avond (geleidelijk) omdraaien tot een echte feeststemming, zodat niemand meer stil kan blijven staan!

Allround DJ

Voor een avondvullend programma werkt XLNT samen met verschillende allround DJ’s die zich aanpassen aan de sfeer van het feest. Daarmee is jouw feest van begin tot het eind gevuld met de juiste muziek.

Aanvraag beschikbaarheid

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.