Hoe werkt het boeken van artiesten

Eenvoudig online uw artiest boeken in 4 stappen – hoe werkt het?

Bij Artist Bookings streven we ernaar het boeken van artiest zo eenvoudig mogelijk te maken. In vier heldere stappen kunt je de door jou gewenste artiest boeken. Het verdere regelwerk achter de schermen is onze specialiteit!

1. Vraag een artiest aan

Blader door het aanbod van artiesten en plaats een aanvraag voor de door u gewenste artiest. Dit kan op het formulier op elke artiestenpagina, maar ook telefonisch en per mail. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie met de beschikbaarheid en u ontvangt direct een offerte.

2. Plaats een optie

Wij plaatsen voor jou een vrijblijvende optie op de gewenste evenement-datum. Deze houden we standaard 7 of 14 dagen aan. Binnen deze termijn geeft deze het eerste recht de gewenste artiest te bevestigen.

Ook als er zich onverhoopt een andere opdrachtgever aandient die de artiest wil bevestigen op dezelfde datum, krijg je 24 uur de mogelijkheid om gebruik te maken van dit recht.

3. Akkoord?

Ben je akkoord met het aanbod? Laat het ons dan weten per email of telefoon. Wij geven dit direct door aan de artiest zodat die de datum voor je vrij houdt.

In sommige gevallen moet het management van de artiest nog een definitieve goedkeuring van boeking geven. 

4. Overeenkomst en factuur

Hierna ontvang je een heldere overeenkomst met hierop de geboekte artiest(en), de gemaakte afspraken en de bijbehoren rider(s). De overeenkomst kan digitaal ondertekend worden.

Ongeveer een maand voor het evenement ontvang je een factuur met de bestelde artiest(en) en eventuele aanvullende diensten. Met een directe betaallink op de factuur is er altijd een betaalmogelijkheid die bij je aansluit.