Op zoek naar een band, DJ of bekende artiest voor jouw tentfeest?

Wij hebben geweldig entertainment in huis voor elk tentfeest en alle andere ruimtes waar een dak op zit dat er voor de gelegenheid best af mag!

Op zoek naar een geweldige band, een DJ-act of een bekende artiest of bekende band? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw tentfeest kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events, tentfeesten en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ’s avonds hebben we geschikte acts die een ijzersterke line-up kunnen vormen.

Voor een voorprogramma en tussen werken we veelal met DJ-acts, eventueel aangevuld met bijvoorbeeld MC, percussie en saxofonist, die het aanwezige publiek al snel in de juiste stemming kunnen brengen. Voor het knallende eindfeest kunnen we heel wat kanten op, maar een bekende artiest en professionele coverband (bij voorkeur met grote led wall en special effects) zijn bij ons vaak favoriet.

Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen (zowel de professionele als de vrijwilligers) om alle technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het tentfeest soepel zal verlopen. Heb je vragen  over de organisatie van jullie openbare event, tentfeest of dorpsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Artiesten, bands, acts en DJ’s voor jouw tentfeest

Coverband

SESSION

Rated 5 out of 5 based on 5 ratings
 6.995

Feestact

Het Feestteam

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 3.295

Interactieve act

De Coronas

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 5.950
Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 4.995

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.