Op zoek naar artiesten van De Vrienden van Amstel LIVE!?

De artiesten uit het bekende concert De Vrienden van Amstel LIVE (VVAL)  boek je bij Artist Bookings!

De Vrienden van Amstel LIVE! is een Nederlandse concertreeks, die jaarlijks plaatsvindt in Rotterdam Ahoy. In 17 jaar tijd is het evenement uitgegroeid tot een toonaangevend muziekevenement in Nederland waarin allerlei verschillende muziekstijlen samenkomen met verrassende samenwerkingen tussen artiesten en spectaculaire decors met special effects.

Boekingen van de artiesten van De Vrienden van Amstel LIVE (VVAL)

Ben je op zoek naar zangers en zangeressen uit het het VVAL concert? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband, net als op het VVAL concert. Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je de Vrienden van Amstel LIVE! artiesten boeken bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ’s avonds hebben we geschikte acts die een ijzersterke line-up kunnen vormen.

Heb je vragen  over de organisatie van jullie openbare event, festival of bedrijfsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Bekende zanger

Xander de Buisonjé

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 9.950

Nederlandstalige artiest

Suzan & Freek

 13.500

Bekende zanger

Diggy Dex

 8.000

Bekende zangeres

Glennis Grace

 8.500

Bekende zanger

André Hazes

 19.500 49.500

Bekende zangeres

Maan

 13.750

Bekende band

DI-RECT

 65.000

Bekende rapper

Ronnie Flex

 17.500

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.