Op zoek naar artiesten van The Voice of Holland (TVOH)?

De artiesten uit het tv programma The Voice of Holland boek je bij Artist Bookings!

The voice of Holland is een talentenjacht die sinds 17 september 2010 door de Nederlandse televisiezender RTL 4 wordt uitgezonden. Het programma is bedacht door John de Mol en Roel van Velzen. Het wordt jaarlijks rond de jaarwisseling uitgezonden.

Boekingen van artiesten en juryleden van The Voice

Ben je op zoek naar zangers en zangeressen uit het televisieprogramma The Voice of Holland (TVOH)? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband. Artist Bookings overlegt met de betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je The Voice of Holland artiesten boeken bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze besloten en openbare events het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ’s avonds hebben we geschikte acts die een ijzersterke line-up kunnen vormen.

Heb je vragen  over de organisatie van jullie openbare event, festival of dorpsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Artiesten uit de diverse seizoenen

Bekende zangeres

OG3NE

 5.975

Bekende zanger

Snelle

 39.500

Bekende zangeres

Miss Montreal

 19.500

Bekende zangeres

Ilse DeLange

 35.000

Bekende zanger

Jan Smit

 14.000

Bekende zanger

Waylon

 14.950 45.000

Bekende zangeres

Glennis Grace

 8.500

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.