Holland zingt Hazes artiesten boeken?

De artiesten van Holland zingt Hazes boek je bij Artist Bookings!

Holland zingt Hazes is een Nederlandse concertreeks, die sinds 2013 jaarlijks plaatsvindt in de Ziggo Dome. De concertreeks werd tot en met 2016 geproduceerd door Stage Entertainment. Sinds 2017 ligt de productie in handen van MediaLane. Jeroen van der Boom is vanaf het allereerste begin betrokken bij het concert, als muzikale gastheer op de bühne en als lid van het creative team achter de schermen.

Bij dit muziekevenement worden verschillende nummers van André Hazes vertolkt door samenwerkingen tussen artiesten en decors met special effects.

Boekingen van de artiesten van Holland zingt Hazes

Ben je op zoek naar de artiesten van deze concertreeks, dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband. Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je de Holland zingt Hazes artiesten boeken bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events voor alle dagdelen hebben we geschikte acts die een zeer sterke line-up vormen.

Heb je vragen over de organisatie van jullie openbare event, festival of dorpsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Artiesten

Bekende zanger

Xander de Buisonjé

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 9.950

Bekende zanger

André Hazes

 19.500 49.500

Bekende zangeres

Trijntje Oosterhuis

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 8.795 9.995

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.