Op zoek naar artiesten van Beste Zangers?

De artiesten uit het tv programma Beste Zangers boek je bij Artist Bookings!

Beste Zangers, voorheen bekend als De beste zangers van Nederland, is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door de AVROTROS op NPO 1. In iedere aflevering staat één zanger centraal, die voor ieder ander een lied uitgekozen heeft om te zingen.

Boekingen van artiesten van Beste Zangers

Ben je op zoek naar zangers en zangeressen uit het televisieprogramma Beste Zangers? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband. Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je de Beste Zangers artiesten boeken bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ’s avonds hebben we geschikte acts die een ijzersterke line-up kunnen vormen.

Heb je vragen  over de organisatie van jullie openbare event, festival of dorpsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Artiesten uit de diverse seizoenen

Bekende zangeres

OG3NE

 5.975

Bekende zanger

Xander de Buisonjé

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 9.950

Bekende zanger

Wolter Kroes

Rated 5 out of 5 based on 2 ratings
 6.995

Bekende zanger

Diggy Dex

 8.000

Bekende zanger

Jan Smit

 14.000

Bekende zangeres

Emma Heesters

 7.995

Bekende zangeres

Glennis Grace

 8.500

Bekende zangeres

Maan

 13.750

Nederlandstalige artiest

Peter Koelewijn

 3.495

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.