Op zoek naar artiesten van Toppers in Concert?

De artiesten Toppers in Concert boek je bij Artist Bookings!

De Toppers is een Nederlandse supergroep, bestaande uit René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom en Jan Smit. Tot 2011 was ook Gordon Heuckeroth lid van de groep. Sinds 2005 doen deze zangers elk jaar een reeks stadionconcerten. Toppers In Concert is, met meer dan 50 uitverkochte shows, de langst lopende concert-reeks van Europa. Buiten de concerten treden De Toppers regelmatig op in diverse televisie- en radioprogramma’s. Het repertoire van De Toppers, tijdens de optredens, bestaat voornamelijk uit een mix van covers en eigen materiaal. In 2009 deden ze mee aan het Eurovisiesongfestival met het nummer Shine.

Boekingen van artiesten van Toppers in Concert

Ben je op zoek naar alle (gast-)artiesten de Toppers? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband. Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je De Toppers artiesten boeken bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ’s avonds hebben we geschikte acts die een ijzersterke line-up kunnen vormen.

Heb je vragen  over de organisatie van jullie openbare event, festival of dorpsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Toppers in Concert line-up

Bekende zangeres

OG3NE

 5.975

Bekende zanger

Jan Smit

 14.000

Bekende zanger

André Hazes

 19.500 49.500

Nederlandstalige artiest

Wesley Klein

 1.995

Nederlandstalige artiest

Jeffrey Heesen

 1.995

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.