DJ boeken bij Artist Bookings? Op zoek naar een bekende DJ, allround DJ of DJ-act voor jouw feest?

Boek direct jouw favoriete DJ. Bij Artist Bookings kun je al meer dan 15 jaar terecht voor DJ boekingen, DJ acts en allround DJ’s.

Bij Artist Bookings is al jaren de plek voor DJ boekingen – hier kun je elke DJ, allround DJ en DJ-act inhuren die past bij jouw evenement. Onze ervaren DJ’s zijn de perfecte gangmaker op jouw bedrijfsfeest, huwelijk of openbaar evenement.

Voor interactieve festivals en bedrijfsfeesten raden we van harte aan ook eens te kijken naar de DJ acts van Artist Bookings. Zij beschikken vaak over speciale elementen, (CD singles uitzoeken, keuzerad met muziekstijlen, live artiesten met DJ, etc…). Samen met de gasten maken ze er een groot feest van.

Voor huwelijksfeesten, recepties en bruiloften is het inhuren een goede allround DJ altijd een goede invulling van het feest. Alle wensen zijn met ons te bespreken; denk hierbij aan muziekstijlen, openingsnummer en uiteraard de logistieke en technische zaken.

Boekingen van jouw favoriete allround DJ’s, in combinatie met één van onze bands of als avondvullend programma zijn uiteraard ook mogelijk. Ook voor alle technische benodigdheden zoals DJ apparatuur, DJ booth, licht en geluidsversterking en verlichte dansvloeren zijn hier eenvoudig te bestellen.

Feestact

RadDraaiers

Rated 5 out of 5 based on 3 ratings
 1.795
Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 995
Rated 5 out of 5 based on 3 ratings
 1.395
Uniek!
Rated 5 out of 5 based on 2 ratings
 1.795

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.