DJ boeken bij Artist Bookings? Op zoek naar een bekende DJ, allround DJ of DJ-act voor jouw feest?

Boek direct jouw favoriete DJ. Bij Artist Bookings kun je al meer dan 15 jaar terecht voor DJ boekingen, DJ acts en allround DJ’s.

Bij Artist Bookings is al jaren de plek voor DJ boekingen – hier kun je elke DJ, allround DJ en DJ-act inhuren die past bij jouw evenement. Onze ervaren DJ’s zijn de perfecte gangmaker op jouw bedrijfsfeest, huwelijk of openbaar evenement.

Voor interactieve festivals en bedrijfsfeesten raden we van harte aan ook eens te kijken naar de DJ acts van Artist Bookings. Zij beschikken vaak over speciale elementen, (CD singles uitzoeken, keuzerad met muziekstijlen, live artiesten met DJ, etc…). Samen met de gasten maken ze er een groot feest van.

Voor huwelijksfeesten, recepties en bruiloften is het inhuren een goede allround DJ altijd een goede invulling van het feest. Alle wensen zijn met ons te bespreken; denk hierbij aan muziekstijlen, openingsnummer en uiteraard de logistieke en technische zaken.

Boekingen van jouw favoriete allround DJ’s, in combinatie met één van onze bands of als avondvullend programma zijn uiteraard ook mogelijk. Ook voor alle technische benodigdheden zoals DJ apparatuur, DJ booth, licht en geluidsversterking en verlichte dansvloeren zijn hier eenvoudig te bestellen.

Rated 0 out of 5
 17.500

Bekende zanger

Kraantje Pappie

Rated 0 out of 5
 28.000

Allround DJ

DJ Ray Bloomberg

Rated 0 out of 5
 995

Feestact

RadDraaiers

Rated 5 out of 5
 1.295
Rated 5 out of 5
 475
Rated 5 out of 5
 995
Uniek!
Rated 5 out of 5
 1.395
Rated 0 out of 5
 4.395

Bekende DJ

Nicky Romero

Rated 0 out of 5
 115.000

Bekende DJ

La Fuente

Rated 0 out of 5
 6.000

Bekende DJ

Lucas & Steve

Rated 0 out of 5
 27.500

DJ Act

Sax & More

Rated 5 out of 5
 1.795

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.