Op zoek naar artiesten van het Eurovisie Songfestival?

De artiesten van het Songfestival boek je bij Artist Bookings!

Het Eurovisie Songfestival, ook bekend als Eurovision, is een internationale songwriting-wedstrijd. Deze wordt jaarlijks georganiseerd door de European Broadcasting Union (EBU), met deelnemers uit voornamelijk Europese landen.

Populariteit

Het Eurovisie Songfestival is populair geworden vanwege zijn ‘over the top’ presentatie. De versmelting van etnische muzieksmaken heeft geleid tot een grote, actieve schare fans en een flinke invloed op de hedendaagse cultuur.

Het Songfestival in Nederland

Nederland doet sinds 1956 mee aan het Songfestival. De Nederlandse inzending wordt vaak gekozen via het Nationaal Songfestival. Sinds 2013 wordt na een periode van slechte resultaten de deelnemer intern gekozen.

Ahoy Rotterdam

2020 zou starten met een Eurovisiesongfestival, georganiseerd in Ahoy Rotterdam. Het festival werd afgelast vanwege de uitbraak van de coronapandemie. Dit was voor het eerst in de geschiedenis van het Eurovisiesongfestival.

Het Nederlandse productieteam organiseerde echter wel een alternatieve show, getiteld  “Eurovision: Europe Shine a Light”. Aan het eind van deze uitzending werd aangekondigd dat de eerstvolgende editie van het festival alsnog in Ahoy Rotterdam zou zijn. De presentatoren voor de nieuwe editie zijn dezelfde als die van de alternatieve show uit 2020: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager.

Songfestival artiesten inhuren

Wil je een songfestival artiest in huren voor jouw evenement? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programma met een line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband. Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je de Songfestival artiesten boeken bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events (live of online / streaming) voor alle dagdelen hebben we geschikte acts die een zeer sterke line-up vormen.

Heb je vragen over de organisatie van jullie openbare event, festival of strekking evenement? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Zangeressen, zangers en presentatoren van het Songfestival

Bekende zangeres

OG3NE

 5.975

Bekende zangeres

Ilse DeLange

 35.000

Bekende zanger

Jan Smit

 14.000

Bekende zanger

Waylon

 14.950 45.000

Bekende zangeres

Glennis Grace

 8.500

Bekende zangeres

Trijntje Oosterhuis

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 8.795 9.995

Bekende zangeres

Edsilia Rombley

 7.295 8.795

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.