Resultaat 1–12 van de 18 resultaten wordt getoond

Op zoek naar een band, DJ of bekende artiest voor jouw bedrijfsfeest?

Wij hebben geweldig entertainment in huis voor jouw bedrijfsevenement!

Op zoek naar een geweldige band, een leuke DJ of een verrassingsact, zoals een bekende artiest? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw bedrijfsevenement kunnen voorzien van geweldige muziek. Leuke bijkomstigheid is dat de gasten er nog lang over zullen zullen napraten.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze corporate events het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor informele borrels als jubileumfeesten, openingen van bedrijfspanden, jubilea, lustra etc.. Voor elk type bedrijfsfeest hebben we uitstekende acts beschikbaar dit evenement onvergetelijk zal maken.

Voor een voorprogramma werken we veelal met DJ(-acts), eventueel aangevuld met bijvoorbeeld saxofonist, die rustige lounge muziek kunnen draaien. Hierdoor kunnen er nog goede gesprekken gevoerd worden met muziek op beperkt volume. Voor het knallende feest ’s avonds kunnen we heel wat kanten op, maar een bekende artiest en professionele coverband zijn bij ons vaak favoriet.

Artist Bookings overlegt standaard met de locatie om alle technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat jullie bedrijfsfeest volledig zorgeloos zal zijn. Heb je vragen  over de organisatie van jullie event of ben je op zoek naar inspiratie en advies? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Artiesten, bands, acts en DJ’s voor jouw bedrijfsevenement

Coverband

SESSION

Rated 5 out of 5
 4.995
Rated 0 out of 5
 5.495

Coverband

Soulbeach

Rated 0 out of 5
 3.995

Nederlandstalige artiest

Edwin van der Toolen

Rated 0 out of 5
 1.495
Rated 0 out of 5
 1.795
Rated 0 out of 5
 5.995

Coverband

Boomerang

Rated 0 out of 5
 5.750

Interactieve act

De Coronas

Rated 0 out of 5
 5.950

Coverband

Vangrail

Rated 0 out of 5
 5.500

Bekende zanger

Paul de Munnik

Rated 0 out of 5
 6.000

Coverband

Royal Beat

Rated 0 out of 5
 4.995

Coverband

Jamento

Rated 0 out of 5
 3.950
Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.