Zangers en zangeressen van The Streamers boeken

De band The Streamers is dit jaar begonnen met de online ‘Holland Tour”, waar miljoenen Nederlanders graag op af zullen stemmen. De zangers, zangeressen en bandleden zijn uiteraard allemaal via Artist Bookings in te huren, zowel los als in gelegenheidsformaties voor besloten en openbare evenementen.

Over The Streamers

The Streamers is de grootste band uit de Nederlandse pop geschiedenis met meer bekende zangers en zangeressen dan muzikanten en meer hits dan de top 40. Na het debuut optreden vanuit Koninklijk Theater Carré reist de tour bus 27 april af naar Den Haag, voor de officiële afsluiting van Koningsdag 2021. Het live optreden vanaf Paleis Noordeinde is te volgen via een livestream.

Bandleden

The Streamers zijn opgericht In 2021 Door Guus Meeuwis en Kraantje Pappie. Vrij snel na de oprichting benoemde Frank Lammers zichzelf tot manager van het gezelschap. De band bestaande uit Typhoon, Snelle, Suzan & Freek, Nick & Simon, VanVelzen, FLEMMING, Emma Heesters, Diggy Dex, Paul De Munnik, Maan, Davina Michelle, Rolf Sanchez, Danny Vera, Miss Montreal, Thomas Acda, Guus Meeuwis en Kraantje Pappie is de enige band ter wereld die nooit live zal optreden ten overstaan van publiek. Saillant detail is dat Paul de Leeuw de audities nooit heeft doorstaan. Hij werd later wel aangenomen als de vaste barman van de band. Eind 2021 werden ook Meau, Flemming en Emma Heesters toegevoegd aan de band.

Laatste editie in 2021

Het laatste concert / online optreden was op 26 december 2021. In maart 2022 werd er echter al gehint op wellicht nóg een optreden… Voor meer informatie kun je terecht op de website van The Streamers.

Bekende zanger

Snelle

 39.500

Bekende zanger

FLEMMING

 13.750

Nederlandstalige artiest

Suzan & Freek

 13.500

Bekende zanger

Diggy Dex

 8.000

Bekende zangeres

Miss Montreal

 19.500

Bekende zangeres

Emma Heesters

 7.995

Bekende zangeres

Maan

 13.750

Bekende zangeres

MEAU

 9.500 10.500

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.