Ladies of Soul boeken?

De artiesten uit het Ladies of Soul concert boek je bij Artist Bookings!

De Ladies of Soul is de naam voor de ooit als gelegenheidsformatie opgerichte act van de vier zangeressen Berget Lewis, Edsilia Rombley, Glennis Grace en Candy Dulfer. Voorheen maakte ook Trijntje Oosterhuis deel uit van de Ladies, maar die verliet de groep in 2017 om zich te focussen op haar solocarrière.

Boekingen van de gast(artiesten) en zangeressen van Ladies of Soul

Ben je op zoek naar zangers en zangeressen van deze concertreeks dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband. Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je de Ladies of Soul artiesten boeken bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events voor alle dagdelen hebben we geschikte acts die een zeer sterke line-up vormen.

Heb je vragen over de organisatie van jullie openbare event, festival of dorpsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Zangeressen en gastartiesten van Ladies of Soul

Bekende zangeres

Glennis Grace

 8.500

Bekende zangeres

Trijntje Oosterhuis

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 8.795 9.995

Bekende zangeres

Berget Lewis

 4.995

Bekende zangeres

Edsilia Rombley

 7.295 8.795

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.