Op zoek naar artiesten van ‘I want your song’?

De artiesten uit het tv programma ‘I want your song’ boek je bij Artist Bookings!

In elke aflevering zoekt een bekende Nederlandse artiest een nieuwe hit van een songwriter. Het lied dat de artiest aan het eind van de uitzending kiest, wordt meteen gelanceerd.

Boekingen van artiesten van ‘I want your song’

Ben je op zoek naar zangers en zangeressen uit het televisieprogramma I want your Song? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het vaak mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband. Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je de ‘I want your song’ artiesten boeken bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare en besloten events het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ’s avonds hebben we geschikte acts die een ijzersterke line-up kunnen vormen.

Ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Soest.

Artiesten

Nederlandstalige artiest

Mart Hoogkamer

 6.995 8.995

Bekende zangeres

OG3NE

 5.995

Bekende zanger

Snelle

 39.500

Bekende zangeres

Miss Montreal

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 19.500

Bekende zanger

Tino Martin

 9.995 12.500

Bekende zangeres

Samantha Steenwijk

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 4.995

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.