Magnum Festival 2023

Magnum Festival 2023

In de prachtige ambiance van het Magnum Festival, gehouden in juni 2023, heeft Artist Bookings een onmiskenbaar stempel gedrukt op het spektakel. Als toonaangevend agentschap voor artiesten leverden we in opdracht van Tasty Lemon hoogwaardige DJ’s en professionele artiestenbegeleiding die de kern vormden van dit veelgeprezen evenement.

De samenkomst van zelfexpressie, mode, muziek en kunst op het festival creëerde een atmosfeer van pure magie. Artist Bookings bracht niet alleen de beats, maar stond ook garant voor een naadloze begeleiding van artiesten die bijdroegen aan de onvergetelijke ervaring.

Ambassadeurs

Van dans en kunst tot een boeiende tantraworkshop en een betoverend Sensual Senses Court op het terrein, het festival bood een uitgebreid scala aan culturele rijkdom. Als kers op de taart zijn invloedrijke persoonlijkheden zoals Monica Geuze, Stefan de Vries, Iris Enthoven, Amaka Enem en Isaya Elais als ambassadeurs verbonden aan de Pleasure Is Always On-campagne.

Influencers

Gedurende het festival waren niet minder dan 150 BN’ers en influencers aanwezig, met een collectief bereik van ruim 34 miljoen. Artist Bookings bracht het festival en het schitterende ‘Treasure Pleasure’ onder de aandacht via de doelgerichte posts van de ambassadeurs, krachtige sociale-mediakanalen (Facebook, Instagram, TikTok) en strategische PR-initiatieven.

Succesvol evenement

Dit succes op het Magnum Festival versterkt de positie van Artist Bookings als dé keuze voor hoogwaardige artiesten en evenementenbegeleiding. We blijven streven naar excellentie en kijken uit naar meer onvergetelijke samenwerkingen en schitterende momenten in de toekomst.

Voor meer informatie over onze diensten en hoe Artist Bookings uw evenement kan verheffen, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen.

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.