The Masked Singer artiesten boek je bij Artist Bookings!

The Masked Singer is een Nederlands televisieprogramma dat wordt uitgezonden door RTL 4. In het programma gaat een geselecteerde groep bekende Nederlanders gemaskerd de zangstrijd met elkaar aan.

De presentatie van het programma is in handen van Ruben Nicolai die wordt bijgestaan door panelleden Gerard Joling, Buddy Vedder, Carlo Boszhard en Loretta Schrijver. Het programma wordt sinds 2019 jaarlijks in en rond de maand oktober uitgezonden.

Boekingen van artiesten van The Masked Singer

Ben je op zoek naar zangers en zangeressen uit dit televisieprogramma? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw evenement kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Ook is het mogelijk de artiesten te laten begeleiden door een begeleidingsband. Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle muzikale, technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het muziekprogramma soepel zal verlopen.

Waarom zou je de The Masked Singer artiesten inhuren bij Artist Bookings?

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ’s avonds hebben we geschikte acts die een ijzersterke line-up kunnen vormen.

Heb je vragen over de organisatie van jullie openbare event, festival of dorpsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Artiesten uit de diverse seizoenen van The Masked Singer

Bekende zanger

Xander de Buisonjé

Rated 5 out of 5 based on 1 ratings
 9.950

Bekende zangeres

Emma Heesters

 7.995

Bekende zangeres

Edsilia Rombley

 7.995 9.295

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.