Xander de Buisonjé boeken? Voor boekingen en de beste prijs van Xander de Buisonjé bel je 085-8771277

Info

 • Genre

  Nederlandstalig, Trouwambtenaar

 • Hits

  Hou Me Vast, Appelboom, Er Is Altijd Een Weg

 • Band

  Akoestisch of met live band

 • Prijs

  Vanaf € 8500,-

Biografie

Xander de Buisonjé werd bij het grote publiek bekend door zijn rol als zanger in de Heerlense band ‘Volumia!’. In 1998 scoorde deze band hun eerst hit met de single ‘Hou Me Vast’, tevens single van hun gelijknamige debuutalbum ‘Volumia!’. Hou Me Vast stond maar liefst 18 weken in de hitlijsten en verkreeg, met meer dan 10.000 verkochte exemplaren, de status van gouden single.

Nadat Volumia! in 2002 uit elkaar gaat werkt Xander aan zijn solo carrière. Tijdens het afscheidsconcert van André Hazes in 2004 in de Amsterdam ArenA zingt hij de hit ‘Zij Gelooft In Mij’. Daarna gaat het hard met Xander. Hij geeft in 2005 nog 1 show in de Heineken Music Hall (nu AFAS Live) en schrijft het nummer Bewegen voor Kinderen voor Kinderen. In 2007 treed Xander op met het nummer ‘Nooit Meer Bang’, speciaal geschreven voor Unicef, de VN-kinderrechtenorganisatie en in 2008 is hij gastartiest bij het ‘Samen met Dré in concert’.

Naast zanger ontwikkelt Xander zich ook als tv-persoonlijkheid. In 2008 wint hij het programma ‘71° Noord’, in 2011 en 2014 presenteert hij ‘De beste zangers van Nederland’, hij presenteerde het programma ‘Zij gelooft in mij’ en in 2016 vertolkte hij de rol van Judas bij The Passion. Tevens werd hij in 2016 beëdigd tot Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand. Xander maakt voor jou bruiloft een custom made toespraak en een speciale muzikale compositie waarvan de songtekst volledig geïnspireerd is op alles wat hij van jullie hoort, voelt en meekrijgt tijdens de kennismaking.

Aanvraag beschikbaarheid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BEZOEKERS KEKEN OOK NAAR