Hou van Holland LIVE boeken? Voor boekingen en de beste prijs van Hou van Holland LIVE bel je nu 085-8771277

Info

Hou van Holland LIVE

Hou van Holland LIVE is de ultieme coverband met enkel het allerbeste repertoire van Nederlandse bodem. Dit betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten, gala’s en evenementen. De allergrootste hits van Nederlandse bodem komen voorbij. Met twee sexy zangeressen en een dijk van een zanger maakt Hou van Holland LIVE van elk feest een knalfeest!

Voor deze band zijn alleen de allerbeste muzikanten aangetrokken die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan en regelmatig te zien zijn op TV.

Afgelopen jaar deelden het afgelopen jaar het podium met oa. : Jan Smit, Glennis Grace, Nick en Simon, Monique Smit, Danny Froger, Erik Hulzebosch en Wesley Klein.

LED Videowall

Hou van Holland LIVE komt standaard met een LED videowall (van 6 x 2 meter) waarop alle teksten, synchroon met de muziek, visuals en clips worden vertoond.

Special FX Pakket

Naast de LED Videowall is het mogelijk om uit te breiden met een Special FX Pakket om de maximale sparkle aan jouw feest toe te voegen. Stage flames, sparklers, CO2 en confetti brengen een extra dimensie aan het feestgeweld. Hierdoor zal jouw avond geheid onvergetelijk worden!

Allround DJ

Om de sfeer lekker op gang te laten komen voor de show en in de pauzes van de band goed op gang te houden raden wij altijd aan om een Allround DJ bij te boeken. Neem contact met ons op voor de meerprijs.

Aanvraag beschikbaarheid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.