Hou van Holland LIVE

vanaf

 4.995

Hou van Holland LIVE boeken voor de de beste prijs? 
Voor boekingen en een vrijblijvende offerte van Hou van Holland LIVE kun je ons bellen op:  +31 85 877 12 77

Hou van Holland LIVE is het ultieme meezingfestijn met enkel het allerbeste repertoire van Nederlandse bodem. Dit betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten en in grote feesttenten.

Maak je boeking compleet

Maak een keuze om jouw evenement te voorzien van perfect op de artiest en evenement afgestemde extra's, techniek en entertainment.

Aanvullingen

Evenement extra’s

Een allround DJ, incl. benodigde apparatuur. Speelt rondom de act/band binnen 4 uur.

Evenementenfotograaf, maakt gedurende 3 uur foto's op het evenement. Prijs is incl. nabewerking, oplevering ca. 50 foto's.

Product prijs
Optie(s) totaal:
Totaal:

Wat kun je bij Artist Bookings verwachten?

  • Gratis offerte
  • 14 dagen vrijblijvende optie
  • Professionele acts
  • Meer dan 15 jaar ervaring
Beschrijving

Hou van Holland LIVE is de ultieme coverband met enkel het allerbeste repertoire van Nederlandse bodem. Dit betekent meezingen, meedansen, meeswingen op festivals, bedrijfsfeesten, gala’s en evenementen. De allergrootste hits van Nederlandse bodem komen voorbij. Met twee sexy zangeressen en een dijk van een zanger maakt Hou van Holland LIVE van elk feest een knalfeest!

Voor deze band zijn alleen de allerbeste muzikanten aangetrokken die al jaren in succesvolle formules op het podium hebben gestaan en regelmatig te zien zijn op TV.

Afgelopen jaar deelden het afgelopen jaar het podium met oa. : Jan Smit, Glennis Grace, Nick en Simon, Monique Smit, Danny Froger, Erik Hulzebosch en Wesley Klein.

LED VIDEOWALL

Hou van Holland LIVE komt standaard met een LED videowall (van 6 x 2 meter) waarop alle teksten, synchroon met de muziek, visuals en clips worden vertoond.

SPECIAL FX PAKKET

Naast de LED Videowall is het mogelijk om uit te breiden met een Special FX Pakket om de maximale sparkle aan jouw feest toe te voegen. Stage flames, sparklers en confetti brengen een extra dimensie aan het feestgeweld. Hierdoor zal jouw avond gegarandeerd onvergetelijk worden!

Video

Extra informatie
Formatie

7 personen

Genre

Levenslied, Meezingers, Nederlandstalig

Speelduur

2 x 60 minuten

Techniek

incl. monitorset, excl. licht- en geluidsset

Bijzonderheden

Inclusief led wall

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.