Wolter Kroes boeken? Voor boekingen en de beste prijs van Wolter Kroes bel je nu naar 085-8771277

Info

 • Genre

  Nederlandstalig

 • Hits

  Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen, Viva Hollandia, Wat Een Heerlijke Dag

 • Band

  Tape-act of met live band

 • Prijs

  Vanaf € 5950,-

Biografie

Wolter Kroes is een zanger die al jaren aan de top van de Nederlandse muziekscene staat. Met jaarlijks meer dan 300 shows is Wolter Kroes één van de meest geboekte artiesten in Nederland. Zijn jarenlange ervaring en enthousiasme zijn de perfecte combinatie voor een denderend feest!

Hij is begonnen met drumles op 6-jarige leeftijd en ontdekte pas later zijn passie voor zingen. Toen hij 20 was won hij een talentenjacht in een discotheek in Wormerveer en bracht het jaar daarna zijn debuutsingle ‘Ik Mis Je Elke Dag Een Beetje Meer’ uit. Dit resulteerde in een platencontract bij Willem van Kooten. Hij begon met het schrijven van zijn eerste album en begon op te treden op verschillende plaatsen.

Bij het grote publiek werd Wolter Kroes bekend in 1995 met zijn eerste hit ‘Laat Me Los’. Het gelijknamige album wist maar liefst 7 weken in de Album Top 50 te staan. Op dit album zingt hij onder andere een duet met Willeke Alberti. Na dit album volgde al snel een nieuw album ‘De Wereld In’ met daarop de bekende hitsingles ‘Bolero’ en ‘Ik Heb De Hele Nacht Liggen Dromen’ en Wolter kon zich nu officieel een bekende Nederlander noemen. Hieruit volgden optredens in onder andere de Heineken Music Hall (AFAS Live) en Ahoy (vanwege het grote succes twee extra shows). Tevens is Wolter Kroes te zien geweest in de tv-programma’s ‘De Beste Zangers Van Nederland’ en ‘Maestro’. Ook is hij twee keer te zien geweest met zijn eigen show in de Nederlandse theaters.

Aanvraag beschikbaarheid

BEZOEKERS KEKEN OOK NAAR