André Hazes boeken? Voor boekingen en de beste prijs van André Hazes bel je nu naar 085-8771277

Info

 • Genre

  Nederlandstalig

 • Hits

  Leef, Ik Leef Mijn Leven, Wie Kan Mij Vertellen

 • Band

  Tape-act of met live band

 • Prijs

  Vanaf € 14000,-

Biografie

De stempel ‘zoon van’ is hij inmiddels allang ontgroeid, al blijft hij trots op zijn afkomst. Maar André Hazes gaat op eigen benen ook als een trein. Naast een gouden tweede album op zijn naam, meerdere dikke hits en een Edison in de categorie Volksmuziek zingt André ook het dak eraf in Ahoy met heel veel eigen nummers. “Het zijn de avonden van mijn leven”. Zijn relatie met vriendin Monique en de geboorte van André Junior zorgt voor nieuwe inspiratie voor zijn liedjes en een diepere betekenis. Het vaderschap is één van de redenen dat het ‘jongetje’ Hazes een man is geworden en het is te merken dat hij gegroeid is en volwassener is geworden in zijn teksten.

Een waardige opvolger van Hazes senior, want die blijft belangrijk op de achtergrond. Zijn muziek is niet plat, wél volks. En tijdens zijn concerten geldt: gezelligheid, bier, maar ook een hoge kwaliteit. Een podium dat er goed uitziet, veel licht. Wie er in de zaal staan, maakt hem niet uit. “Ik trek van alles aan: er staan mensen in smoking en in joggingpak. Dat is precies wat ik wil houden. Wees lekker jezelf, blijf ik dat ook doen”, aldus André Hazes.

Aanvraag beschikbaarheid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

BEZOEKERS KEKEN OOK NAAR