Op zoek naar een band, DJ of bekende artiest voor jouw bruiloft?

Wij hebben geweldig entertainment in huis voor jouw huwelijksfeest!

Op zoek naar een geweldige coverband voor je bruiloft? Of wellicht een leuke DJ of een verrassingsact, zoals een bekende artiest? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw bruiloft kunnen voorzien van geweldige muziek waarover de gasten nog lang zullen napraten.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze huwelijksfeesten het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor het avondfeest als de receptie hebben we uitstekende acts beschikbaar die jullie dag onvergetelijk zal maken.

Voor de receptie werken we veelal met DJ(-acts), eventueel aangevuld met bijvoorbeeld saxofonist, die rustige lounge muziek kunnen draaien. Hierdoor worden de gesprekken niet onderbroken en kunnen alle felicitaties in ontvangst worden genomen. Voor het feest ’s avonds kunnen we heel wat kanten op, maar een uitstekende DJ en band zijn bij ons vaak favoriet.

Artist Bookings overlegt standaard met de locatie om alle technische en logistieke zaken af te handelen zodat jullie trouwdag volledig zorgeloos zal zijn. Heb je vragen  over de organisatie van jullie bruiloft of ben je op zoek naar inspiratie en advies? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Artiesten, bands, acts en DJ’s voor jouw huwelijksfeest

Coverband

SESSION

Rated 5 out of 5
 5.495

Coverband

Let’s Groove

Rated 4.9 out of 5
 3.795

Akoestisch

Soulful Rendition

Rated 0 out of 5
 750

Coverband

SIGS!

Rated 0 out of 5
 1.650

Coverband

Soulbeach

Rated 0 out of 5
 3.995

Coverband

Boomerang

Rated 0 out of 5
 5.750
Rated 0 out of 5
 5.995

Bekende band

3JS

Rated 0 out of 5
 6.995

Bekende artiest

Frans Bauer

Rated 0 out of 5
 11.995

Interactieve act

Fleur Raateland

Rated 0 out of 5
 1.250

Akoestisch

Moov

Rated 0 out of 5
 750
Rated 0 out of 5
 650

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.