Let’s Groove

Let‘s Groove boeken? Voor boekingen en de beste prijs van Let’s Groove bel je nu 085-8771277

Info

 • Bezetting

  6 personen (basisbezetting)

 • Speelduur

  Max. 3 x 45 minuten

 • Prijs

  Vanaf € 2995,- (incl. geluid en licht tot 500 pers.)

  Optioneel
  Uitbreiding geluid tot 1000 pers. | € 300
  SFX Pakket (sparkulars, furyjetts, Confetti)| € 500,-

Let’s Groove

Coverband Let’s Groove staat bekend om zijn extreem energieke shows vol met meezingers, heel veel interactie en waanzinnige grooves.

Zes jonge en professionele muzikanten geven de klassiekers een modern en fris gezicht en brengen de ‘glitter en glamour’ die bij elk event hoort. Vol enthousiasme maakt Let’s Groove van jouw feest een onmiskenbaar succes. Één ding is zeker: “This band will make you move!”

Deze dynamische feestband neemt je mee terug in de tijd naar de echte ‘disco’ klassiekers en combineert deze met alleen de allerbekendste hits van nu. In rap tempo komen op één avond meer dan 100 hits aan bod; “voor ieder wat wils en daarmee een gegarandeerde feestsensatie!” Door de strakke choreografieën van de hele band geeft Let’s Groove de show die jouw feest compleet maakt en krijgen zij iedereen op de dansvloer!

That extra sparkle…
Om het meezing- en dansfestijn af te maken kan coverband Let’s Groove hun vuurwerk meenemen. Dit zal de show net dat extra beetje ‘shine’ geven en de kers op de taart zijn van jouw succesvolle feest waardoor niemand de avond ooit zal vergeten!

Allround DJ
Voor een avondvullend programma neem je een kijkje bij een van onze Allround DJ’s. Door de jarenlange ervaring van onze DJ’s zullen zij zich feilloos aanpassen aan het feest en iedereen op de dansvloer houden. Vraag nu naar de meerprijs.

Aanvraag beschikbaarheid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.