Info

 • Bezetting

  7 personen (basisbezetting)

  9 personen (met blazerssectie)

 • Speelduur

  Max. 3 x 45 minuten

 • Prijs

  Vanaf € 4995,- (Openbaar incl. Special FX Pakket)

  Vanaf € 4995,- (Besloten incl. licht- en geluid tot 500 personen)

SESSION

Coverband SESSION is een van de meest geboekte en professionele allround feest- en coverbands van dit moment. SESSION bestaat uit enthousiaste, ervaren muzikanten die keer op keer een onvergetelijk optreden neerzetten. Het repertoire bestaat uit hits van nu, classics, NL-talig, rock en dance, ofwel alles wat nodig is om van een evenement een echt feest te maken.

De energieke show, fantastische band, verlichte decorstukken en uitgebreide techniek vormen samen één geheel. Standaard inbegrepen is de led videowall (van 6 x 2 meter) waarop gedurende de gehele show visuals, teksten en clips getoond worden die volledig synchroon lopen met de muziek.

SESSION wordt hierdoor ingezet op zeer diverse gelegenheden: festivals, bedrijfsevenementen, huwelijksfeesten en gala’s. Daarnaast begeleidt de band regelmatig bekende Nederlandse artiesten.

Een optreden van SESSION is ‘high energy’, meeslepend, interactief, dansbaar, verleidelijk en trendy maar bovenal: een feest! – Kortom: SESSION zorgt voor de beste entertainmentshow die er in coverland te vinden is!

Special FX

SESSION is in de mogelijkheid om een Special FX Pakket mee te nemen. Stage flames, Fury Jetts, CO2 en Confetti zorgen ervoor dat jouw evenement er eentje wordt om nooit te vergeten! Neem contact met ons op voor een passend advies.

Allround DJ

Om jouw evenement compleet te maken kun je gemakkelijk een Allround DJ bijboeken. De Allround DJ’s waar coverband SESSION mee werkt zijn compleet ingespeeld op de band en zullen kiezen voor repertoire passend bij de sfeer van het evenement én een aanvulling zijn van het repertoire van de band. Bekijk bijvoorbeeld eens Ray Bloomberg of DJ Norm. Neem contact op voor de meerprijs.

Aanvraag beschikbaarheid