Funky Risotto boeken? Voor boekingen en de beste prijs van Funky Risotto bel je nu 085-8771277

Info

  • Bezetting

    2 personen

  • Speelduur

    Max 90 minuten

  • Prijs

    Vanaf € 1650

Funky Risotto

Funky Risotto neemt zichzelf vooral niet te serieus, maar het feesten des te meer! Geef deze heren een Jäger en een compressor en de pret kan beginnen. Vanaf minuut één vliegen de opblaasmicrofoons en partytricks je om de oren en staat de feestmachine op standje ‘Are you nuts?!’.

De muziek gaat, net als het publiek, van links naar rechts maar het belangrijkste is: je kunt ze állemaal meezingen! Melodie, vergeten tekst of foute hit: je hebt je opblaasmicrofoon keihard nodig! De interactieve waanzin van de Ameezing Funky Risotto Show zet iedereen kroeg, feesttent en plein op zijn kop, ongeacht hoe groot of klein.

In 2016 begonnen als excuus voor een gratis wintersport en daar de liefde voor Jäger en opblaasmicrofoons ontdekt. Sindsdien hebben de boys, gewapend met hun mobiele en vierloops ‘opblaasmicrofoonkanon’ een spoor aan ‘crowdsurfende air-gitaar spelende enthousiastelingen’ achtergelaten op festivals als Solar, Amsterdam Open Air, Valhalla, Outchweek, Mystic Garden en natuurlijk ontelbaar veel dorpsfeesten, bedrijfsevenementen en studentenfeesten.

Aanvraag beschikbaarheid

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.