Alain Clark boeken? Voor boekingen en de beste prijs van Alain Clark bel je nu naar 085-8771277

Info

 • Genre

  Soul, R&B, Pop

 • Hits

  Father & Friend, Blow Me Away, This Ain’t Gonna Work

 • Band

  Met live band of in akoestische setting

 • Prijs

  Vanaf € 9995,-

Biografie

Alain Clark is een Haarlemse singer-songwriter die al vanaf jongs af aan druk bezig is met muziek. In zijn beginjaren bracht hij vooral Nederlandstalige nummers uit, waaronder de single ‘Heerlijk’. Dit werd een bescheiden hit, maar zorgde niet voor de definitieve doorbraak. Na verloop van tijd besloot Clark in het Engels te gaan schrijven en dit bleek een goede zet.

Sinds het uitbrengen van zijn gelijknamige debuut album ‘Alain Clark’ in 2004 is deze Haarlemse singer/songwriter een begrip in de Nederlandse muziekscene geworden. Met zijn soulvolle stem, betoverende performance en het talent voor herkenbare melodieën scoort hij vanaf 2008 hit na hit. Dit resulteerde in onder andere het dubbel-platina album ‘Live It Out’ en zijn grote hit ‘Father & Friend’. Daarnaast zijn onder andere de nummers ‘This Ain’t Gonna Work’ en ‘Blow Me Away’ grote hitsingles geworden. Met het uitbrengen van meerdere succesvolle albums en talloze optredens op de Nederlandse podia heeft Alain Clark bewezen aan de top van de Nederlandse muziekindustrie te staan.

Het laatste album wat Alain Clark uibracht is ‘Bad Therapy’, geschreven en geproduceerd in Los Angeles. Hij is een nieuwe weg ingeslagen. Zoals hij het zelf omschrijft: “Ik had het gevoel dat ik alleen nog maar schreef wat de mensen wilden horen. Ik heb nu de tijd genomen om voor mezelf te bedenken welke muziek ik graag wil maken. Dit heeft geresulteerd in het album ‘Bad Therapy’.” Een afwisselend album waar we de oude sound van Alain Clark nog in herkennen, maar met een nieuw randje.

Alain Clark is te boeken met zowel een live band als in een akoestische setting en daardoor geschikt voor elke gelegenheid. Het is mogelijk om het optreden uit te breiden met vader Dane Clark. Informeer naar de meerprijs en overige mogelijkheden.

Aanvraag beschikbaarheid

BEZOEKERS KEKEN OOK NAAR