The Tour

The Tour boeken? Voor boekingen en de beste prijs van The Tour bel je nu 085-8771277

Info

 • Bezetting

  6 personen (basisbezetting)

  8 personen (met blazerssectie)

 • Speelduur

  Max. 3 x 45 minuten

 • Prijs

  Vanaf € 3995,- (Openbaar op basis van inprikken)

  Vanaf € 4295,- (Besloten incl. licht- en geluid tot 250 personen)

The Tour

Coverband The Tour is al meer dan 10 jaar een veel geboekte allround coverbands in Nederland. The Tour heeft een ongeëvenaarde live reputatie opgebouwd in binnen- en buitenland. Van bedrijfsevenementen tot dorpsfeesten en van studentenfeesten tot bruiloften, de band maakt overal een groot en onvergetelijk feest van!

The Tour, bestaande uit zes zeer professionele muzikanten, staat bekend om zijn ongekend energieke optredens met veel interactie, meezingers en dansvloervullende Hits!

Alleen de grootste Hits uit de jaren ‘90 t/m de beste Hits van nu volgen elkaar in rap tempo op en zorgen voor een feest der herkenning! Met bijna 200 Hits in het repertoire is The Tour een echte allround Hitmachine!

The Tour werkt met een vaste professionele techniek-leverancier die in alle wensen kan voorzien – evenementen voor 90 tot 9000 personen vallen allemaal binnen de mogelijkheden.

Waar de band ook speelt, het dak gaat er gegarandeerd af!
Coverband The Tour boek je bij Artist Bookings.

Allround DJ
The Tour werkt samen met een aantal te gekke DJ’s die i.c.m. The Tour voor een onvergetelijke avond zorgen. Wat dacht je bijvoorbeeld van DJ Ray Bloomberg of DJ Many More? Informeer naar de meerprijs.

Blazerssectie
The Tour is een 6-koppige band, maar is ook te boeken met een spetterende blazerssectie bestaande uit een saxofonist en trompettist. Informeer naar de meerprijs.

Special FX
The Tour is nu ook te boeken met een special FX pakket bestaande uit confetti, CO2 en lasers of sparkles. Wat dit doet? Nou, nog meer vonken (maar nu letterlijk!). Informeer naar de meerprijs.

Aanvraag beschikbaarheid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.