DJ & Sax Show

De DJ & Sax Show boeken? Voor boekingen en de beste prijs van de DJ & Sax Show bel je nu 085-8771277

Info

 • Bezetting

  DJ & SAX SHOW (2 personen)
  — uitbreidbaar

 • Speelduur

  Max 4 uur

 • Prijs

  DJ & SAX SHOW (2+p.)
  Sax & DJ
  incl. compacte DJ booth
  geluid tot 100 pers.

  Vanaf € 995,-

  Lichtshow + € 300
  Zangeres MC vanaf + € 350
  Percussionist vanaf + € 450,-
  Geluid tot 200 pers. incl. speechmic € + 150

DJ & SAX SHOW

DJ & Sax Show: compact, flexibel, feest!

De DJ & SAX SHOW is de combinatie van een DJ en saxofonist. Door deze combinatie heb je verschillende mogelijkheden om een feest of evenement in te vullen met muziek. Van rustige jazz, latin of loungemuziek op de achtergrond tot een spetterend feest met alle bekende hits en stampende beats. Het is allemaal mogelijk met de DJ & SAX SHOW.

Wie zijn wij?

Laten wij ons eens voorstellen. Wij, saxofonist Saxojoe (Jeroen) en DJ Mr. Bowi (Pascal), vormen de kern van dit muziekduo. Deze twee heren kennen elkaar al heel lang en maken wekelijks muziek op verschillende podia in Nederland. Naast de live saxofoon hebben wij ook een prachtige zangeres die ons kan versterken tijdens de show. Zangeres Shanna is zeer talentvol en maakt het plaatje compleet met heerlijke jazzy tunes en schitterende songs van alle bekende artiesten.

Wat kunnen wij

De DJ & SAX SHOW biedt een combinatie van heerlijke muziek en live entertainment. De muziek die Mr. Bowi draait kan heel divers worden ingevuld tijdens een feest of evenement. Tijdens een borrel of receptie ligt de nadruk meer op rustige loungemuziek met bijvoorbeeld de tenorsaxofoon op de voorgrond. Wij kunnen er ook een groot feest van maken waarbij heerlijk gedanst kan worden en alle hits van toen tot nu worden gedraaid. De altsaxofoon geeft hierbij een prominente invulling met funky riffs en groovy tunes. Eventueel gecombineerd met zangeres Shanna en de avond kan niet meer stuk.

DJ Booth

Deze booth is afgelopen najaar gemaakt speciaal voor kleinere evenementen en feesten. Volledig mobiel kan deze booth overal worden neergezet waar elektriciteit aanwezig is. De muziek komt uit de ingebouwde speaker die tot 100 mensen muziek kan verzorgen tijdens uw feest of evenement. Deze set is uit te breiden voor events tot 200 personen waarin ook een microfoon voor speeches wordt geleverd. Een prachtige lichtshow van bewegend licht behoort ook tot de mogelijkheden.

Waarom de DJ & Sax Show boeken?

U boekt de DJ & SAX SHOW omdat u voor kwaliteit en ervaring kiest. Wij zijn goed op elkaar ingespeeld en hebben ontelbare feesten mogen verzorgen, waar wij erg trots op zijn. Ons netwerk is groot en wij kunnen groots denken. Vaak zit het juist ook in de kleine dingen die ons uniek maakt. Persoonlijke aandacht, transparantie en een tevreden klantenkring vinden wij daarom erg belangrijk.

Aanvraag beschikbaarheid

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.