SAXOJOE

SAXOJOE boeken? Voor boekingen en de beste prijs van SAXOJOE bel je nu 085-8771277

Info

 • Bezetting

  DJ & Sax Show (1 persoon)

  Saxojoe & Friends (2-4 personen)

 • Speelduur

  Max 4 uur

 • Prijs


  LIVE SAX SHOW (1p.)

  // One man show
  // geluid tot 100 pers.
  Vanaf € 750,-

  DJ & SAX SHOW (2+p.)
  // Sax & DJ
  // incl. DJ booth
  // geluid tot 100 pers.
  Vanaf € 995,-

  SAXOJOE & FRIENDS (4p.)
  // Corporate & Festival Show
  // High energy
  // met Sax, DJ, Percussie en Vocalist/MC
  // excl. techniek
  Vanaf 2995,-

SAXOJOE

Live DJ act Saxojoe heeft zich gespecialiseerd in het live meespelen op de saxofoon met dj’s binnen uiteenlopende stijlen in de house en dancemuziek. ‘Dance till you drop’ of waan je op warm Ibiza, waar zwoele lounge-muziek, zon, strand en zee je omarmen.

Elk feest slaagt met Saxojoe, of hij nu komt als “DJ & Sax Show”, de combinatie “Live in the Mix” of “Saxojoe & Friends”. Bekijk alle opties van deze rasentertainer; met lekkere loungemuziek op een strandfeest of uit je dak gaan op een bedrijfsfeest, alles is mogelijk!

One Man Show

Met Saxojoe op sax en als DJ is een unieke ‘one man show’ gecreëerd die zich heeft gespecialiseerd in lounge muziek. Perfect voor gelegenheden waar je een live muzikale invulling wilt die (eventueel wat meer op de achtergrond) zorgt voor een losse en fijne sfeer.

DJ & Sax Show

Bij de ‘DJ & Sax show‘ komt Saxojoe samen met een DJ en is er de mogelijkheid om lekker dansbare nummers te spelen met meer saxofoonspel dan bij de ‘Live Sax Show’. Wil jij op jouw feestje alle voetjes van de vloer én een live rasentertainer? Dan is dit de perfecte combinatie! Tevens is dit uit te breiden met bijvoorbeeld een zanger(es) / MC of een percussionist.

& Friends

De DJ & Sax Show is vanaf heden uit te breiden met bijvoorbeeld een zanger(es) / MC of een percussionist. De flexibiliteit van de DJ & Sax Show in combinatie met de live muzikanten maken jouw feest compleet!

Aanvraag beschikbaarheid