Op zoek naar een band, DJ of bekende artiest voor jouw festival?

Wij hebben geweldig entertainment in huis voor elk festival, dorpsfeest, Koningsdag en alle andere openbare evenementen!

Op zoek naar een geweldige band, een DJ-act of een bekende artiest of bekende band? Dan ben je bij Artist Bookings aan het juiste adres. Met een uitstekend aanbod van topacts weten we zeker dat we een jouw festival kunnen voorzien van een geweldige programmering / line-up waarover nog lang nagepraat zal worden.

Met meer dan 15 jaar ervaring hebben we voor talloze openbare events en festivals het entertainmentprogramma georganiseerd. Zowel voor events overdag als ’s avonds hebben we geschikte acts die een ijzersterke line-up kunnen vormen.

Voor een voorprogramma en tussen werken we veelal met DJ-acts, eventueel aangevuld met bijvoorbeeld MC, percussie en saxofonist, die het aanwezige publiek al snel in de juiste stemming kunnen brengen. Voor het knallende feest kunnen we heel wat kanten op, maar een bekende artiest en professionele coverband (bij voorkeur met grote led wall en special effects) zijn bij ons vaak favoriet.

Artist Bookings overlegt met alle betrokken partijen om alle technische, organisatorische en logistieke zaken af te handelen zodat het festival soepel zal verlopen. Heb je vragen  over de organisatie van jullie openbare event, festival of dorpsfeest? Of ben je op zoek naar inspiratie en advies voor een artiestenprogramma? Dan ben je van harte uitgenodigd op het kantoor van Artist Bookings in Maarssen.

Artiesten, bands, acts en DJ’s voor jouw festival

Coverband

SESSION

Rated 5 out of 5
 5.495

Bekende band

Edwin Evers Band

Rated 0 out of 5
 19.250
Rated 0 out of 5
 17.500

Interactieve act

De Coronas

Rated 0 out of 5
 5.950
Rated 0 out of 5
 3.995

Coverband

The Originals

Rated 0 out of 5
 5.995

Bekende DJ

La Fuente

Rated 0 out of 5
 6.000

Interactieve act

Joel Borelli

Rated 0 out of 5
 5.000

Bekende DJ

Mental Theo

Rated 0 out of 5
 3.000

Bekende zanger

Kenny B

Rated 0 out of 5
 4.995

Bekende DJ

Dave Roelvink

Rated 0 out of 5
 2.995
Rated 0 out of 5
 5.995

Voor een optimale website ervaring dient u akkoord te gaan met ons privacy- en cookiebeleid.