Waterproof Shampoo boeken? Voor boekingen en de beste prijs van Waterproof Shampoo bel je nu 085-8771277

Info

  • Bezetting

    5 personen

  • Speelduur

    Max. 3 x 45 minuten

  • Prijs

    op aanvraag

Waterproof Shampoo

Deze coverband treft geen halve maatregelen. Waterproof Shampoo dendert met een flinke dosis energie binnen om de boel op z’n kop te zetten en iedereen op het feest uit zijn plaat te laten gaan.

Comfortzones verdwijnen om zo de dansmoves te laten verschijnen. Deze mannen brengen een ramvolle show met zo-die-zag-ik-niet-aankomen-hits, verbluffende medley’s en je-kan-niet-anders-dan-meeblèren-momenten.

Stoere mannen zingen mee met boyband klassiekers en verlegen dames gaan los op de dikste rocknummers. Waterproof Shampoo wisselt in hoog tempo zowel Engelstalige als Nederlandstalige hits af in een dansbare en energieke mix. Nederpop klassiekers, evergreen rockplaten en frisse pop, alles komt voorbij in een show waarin interactie met jou centraal staat.

Gitaarsolo’s waarop je uitbundig luchtgitaar kunt spelen, een ritmesessie die elke cel in je lijf wil laten bewegen en aanstekelijk charisma dat je laat springen of je leven ervan afhangt. Waterproof Shampoo daagt je uit!

NEW NEW NEW

Elk seizoen denderen zij binnen met een gloednieuwe show. Kleding, decorstukken en medley’s; alles wordt in een splinternieuw jasje gestopt. Zo blijven de mannen je verrassen en raak je nooit verveeld! De mannen zoek elk jaar weer de grens op en gaan daar het jaar er na weer dubbel en dwars overheen. Verwacht een ruige show, perfect voor alle tentfeesten en festivals.

Allround DJ

Voor de perfecte aanvulling boek je bij Artist Bookings een Allround DJ. Flexibiliteit en een enorm gevoel voor sfeer maakt onze DJ’s de perfecte keuze voor elk feest! Met deze band en een passende DJ ben je verzekerd van een avondvullend programma die de tent op zijn kop zet en jouw feest onvergetelijk maakt!

Aanvraag beschikbaarheid