ROBINSON boeken? Voor boekingen en de beste prijs van ROBINSON bel je nu 085-8771277

Info

  • Bezetting

    6 personen

  • Speelduur

    Max. 3 x 45 minuten

  • Prijs

    Vanaf € 4750

ROBINSON

Coverband ROBINSON is dé band die je meeneemt op muzikale ontdekkingstocht.

Feest en reis mee op de lekkerste klanken uit de 80’s, 90’s en zero’s. Onderweg pakt de band natuurlijk de beste dance- classics, de actuele top-40 en swingende soul-hits mee. Een show van ROBINSON zit vol energie, enthousiasme en interactie en staat garant voor dansen, springen en meezingen!

Coverband ROBINSON wordt gedreven door een ontembare nieuwsgierigheid naar wat ons publiek beweegt, ontroert en uit haar dak laat gaan. Een avontuurlijke expeditie die de band samen met het publiek beleeft. Deze 6 rasmuzikanten hebben samen 1 missie die pas is geslaagd
wanneer iedereen geniet, lekker los gaat op de dansvloer en vol nieuwe energie weer naar huis gaat!

ROBINSON zet niet alleen muzikaal een knallende show neer, maar zet ook hoog in op visueel gebied.
Onze videowall (5×2 meter) en lichtshow vullen de band op professionele en interactieve wijze aan.

Songteksten, videoclips en andere visuele effecten volgen elkaar in hoog tempo op. Naast hun eigen visuals is het ook mogelijk om eigen video’s geheel in de stijl van het evenement af te spelen.

Wil je mee op avontuur? Come check us out!

Allround DJ

Coverband ROBINSON is te boeken met een Allround DJ (bijvoorbeeld The Groovedoctor of DJ Norm) voor een volledig avondvullende show. De DJ zal zich aanpassen aan het repertoire en daarmee een aanzienlijke aanvulling zijn op het feest! Neem contact met ons op voor de meerprijs.

Aanvraag beschikbaarheid