RELEASE boeken? Voor boekingen en de beste prijs van RELEASE bel je nu 085-8771277

Info

 • Bezetting

  8 personen (incl. 1 zangeres en 1 zanger + 2 danseressen)

 • Speelduur

  Max. 3 x 45 minuten

 • Prijs

  Vanaf € 3495,- (incl. licht en geluid tot 500 personen)

  Vanaf € 3995,- (incl. licht en geluid tot 500 personen en Special FX Pakket)

RELEASE

Coverband RELEASE is een van onze populaire coverbands en dé feestsensatie van het moment die door de combinatie van adembenemende vocals, strakke choreo’s en unieke arrangementen elk feest tot een fenomenaal hoogtepunt brengt. Met een bezetting van zes muzikanten en twee danseressen zorgen zij voor een gegarandeerde feestsensatie.

RELEASE laat het los en laat zich gaan. Een sensationele beleving waar de ‘hits van nu’ en de ‘classics van vroeger’ voorbij komen. Een hoge kwaliteit van muzikaal samenspel, choreo’s en een denderende show ontmoeten elkaar in een onvergetelijke ervaring. Stop thinking, start dancing!

Laser, Sparkular FX en uitgebreid licht ondersteunen de sterke choreografieën en het muzikaal geweld. Entertainment staat voorop en doordat de band uitsluitend uit professionals bestaat zorgt coverband RELEASE voor een hoge kwaliteit van spel en uitstraling.

Licht & Geluid

Om de show tot in detail perfect te laten verlopen werkt RELEASE samen met een vaste professionele techniek-leverancier. Deze zorgt, samen met de band, voor een onvergetelijke avond aangepast op iedere locatie of gelegenheid.

Special FX

Bij RELEASE is het mogelijk om een special FX pakket samen te stellen. Deze bestaat standaard uit Sparkles, Fury Jetts, Lasers en Confetti. Om de show nog excentrieker te maken zijn er uiteraard nog veel meer opties! Laat ons weten wat je graag zou willen dan kunnen wij je alles vertellen over de mogelijkheden en meerprijs.

Allround DJ

Om jouw evenement compleet te maken werkt RELEASE samen met verschillende top DJ’s. De DJ’s zijn volledig ingespeeld op de band en zorgen er voor dat alle voetjes van de vloer blijven gaan. Ben je benieuwd wat zij verder te bieden hebben? Bekijk dan bijvoorbeeld eens DJ Norm of DJ The Groovedoctor.

Aanvraag beschikbaarheid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.