We Want More boeken? Voor boekingen en de beste prijs van We Want More bel je nu 085-8771277

Info

  • Bezetting

    6 personen

  • Speelduur

    Max. 3 x 45 minuten

  • Prijs

    Vanaf € 3995,- incl. monitorset, excl. techniek

WE WANT MORE

Een spetterend zangduo, een superstrakke viermans ritmesectie en een professionele verzorging van licht en geluid. Dit maakt dat coverband We Want More elke avond weer voor een absolute muzieksensatie zorgt. We Want More heeft een jong en fris geluid en spreekt een breed publiek aan.

We Want More is opgericht door het management van de bekende coverband SESSION en heeft daarmee in het jonge bestaan al een schat aan ervaring meegekregen. De 6-koppige band bestaat uit bandleden die je zou kunnen herkennen van Van Velzen, Ellen ten Damme, Wolter Kroes, Mainstreet, etc.

De leden komen uit alle muziek- en windstreken, maar hebben één ding gemeen: hun passie voor het neerzetten van een fantastische show – en dat stralen ze dan ook allemaal uit op het podium!

LED Videowall

We Want More kan een LED videowall (van maximaal 6 x 2 meter) meenemen waarop clips, video’s en teksten worden afgespeeld. Deze lopen volledig synchroon met het repertoire wat wordt gespeeld. Neem contact met ons op voor de meerprijs.

Special FX Pakket

Tevens is We Want More uit te breiden met een special FX pakket. Wat dit toevoegt aan de show? NOG meer sparkle en energie! Vraag naar de mogelijkheden voor jouw gelegenheid.

Aanvraag beschikbaarheid

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.