SIGS! boeken? Voor boekingen en de beste prijs van SIGS! bel je nu 085-8771277

Info

  • Bezetting

    7 personen

  • Speelduur

    Max. 2 sets: 1 x 60 + 1 x 75 minuten

  • Prijs

    Vanaf € 2695,-

SIGS!

Sinds de oprichting eind jaren negentig is het hard gegaan met coverband SIGS! De zevenkoppige band, afkomstig uit het Nederlandse studentencircuit, heeft honderden zalen plat gespeeld, van studentenzalen tot dé grote bühnes, zoals Paradiso, The Nightlife en De Melkweg.

Verwacht een avond vol met meezingers en knallende hits van nu én de classics. Twee mooie zangeressen en een energieke zanger zorgen voor een onvergetelijke show en interactie met het publiek staat bovenaan. Voeg daar een strakke band bij en de avond is compleet. Bij deze band staat elk feest op z’n kop en gaan alle voetjes van de vloer!

SIGS! tekende medio 2004 een platendeal bij Sony/BMG Music Entertainment. Dat jaar kwam de eerste single uit: ‘Ik Kom Thuis.’ Het werd een top50-hit en een radiohit, dankzij 3FM, Radio 2, Radio 538, RTL FM, Yorin FM, PaPaul (de Leeuw), TMF en ja, zelfs The Box.  Meer top50-hits volgde.

De band is weer terug met meer show, muziek en energie dan ooit!

Allround DJ

Coverband SIGS! werkt samen met verschillende Allround DJ’s om zo een compleet avondvullend programma te verzorgen voor jouw feest. De band en de Allround DJ zijn volledig op elkaar afgestemd waardoor zij naadloos in elkaar overgaan en de feeststemming er de hele avond in zal blijven bij de gasten. Voor meer informatie en de meerprijs kun je contact opnamen met Artist Bookings.

Aanvraag beschikbaarheid